salg af nyere brugte biler | Hillerød Motor Co. A/S Hillerød

Søgekriterier

Filter

1 Resultater

Din søgning matchede ingen af vores resultater
Alle kategorier (1)
Alle kategorier
Alle mærker
Alle mærker
Alle modeller
Alle modeller
Brændstof
Brændstof
Gearkasse
Gearkasse
Bilens farve
Bilens farve
Døre
Døre
Prisklasse
Bilens alder (år)
Km
Km
Motoreffekt
Motoreffekt
Motor
Motor
Sæder

Salgsafdeling - salg af personbiler og erhvervskøretøjer.

Vi har altid et stort udvalg i top-klargjorte nyere brugte biler. Søger De en personbil eller varebiler som ikke er på lager, vil vi fremskaffe den ønskede bil – enten i vores egen forretning eller som formidling, så De kun skal handle et sted. Som speciale tilbyder vi Multibrand - det vil sige at uanset ønske for bilmærke til privat eller erhverv samt køb, finansiering eller leasing vil vi kunne tilbyde dette med vores egen kontrol af bil og til meget konkurrencedygtige priser.

Med vores Multibrand personbils og varebils koncept har vi tilgang til de største leverandører i markedet hvor Ford er blandt de absolut mest populære bilmærker når man skal vælge den rigtige bil. I en samlet vurdering på pris, kørekomfort, kvalitet, sikkerhedsudstyr, komfort og vedligeholdelses omkostninger, finder man ikke en bedre bil.

Fra vores Ford, Opel og Bosch Car Service Tekniske værksted og med vores mange års erfaring siden 1920, kender vi de forskellige bilmærkers stærke og svage sider, så spørg os - bare for en sikkerheds skyld.!

Hillerød Motor brugte biler


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Hillerød Motor Co. A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Hillerød Motor Co. A/S