GPS Safetrack montering ring tlf. 4826 1515 og spørg efter Bitten Jørgensen

GPS Safetrack

04-03-2015
Vi tilbyder i samarbejde med Fa. Safetrack, montering af GPS-enhed til sporing og sikring af dit køretøj, men der er også en lang række af andre fordele, bl.a..

GPS-positionering af dine køretøjer
Med Safefleet får du de bedste muligheder for at se, hvor dine køretøjer befinder sig. Via GPS trackeren og integrationen af Google Maps i vores system kan du aktivere realtids trafikinformation for de større veje. På den måde kan du bedst muligt dirigere dine køretøjer i områder med tung trafik.

Vha. GPS sporing kan du for hvert køretøj få vist antal kørte kilometer, køretid, stoppetid, GPS/GSM-forhold, nuværende adresse- og evt. retning.

Opnå årlig brændstofbesparelse på 5-15%
Med fuldt overblik over bla. tomgangstid på dine køretøjer, kan du i realiteten se hvor meget brændstof der kan spares - og dermed kroner og øre.

Vores erfaring er, at der på årsbasis kan spares op imod 15%.

Reducér spiltiden med 20-35%
Effektiv planlægning og analysering af kørsel er et tema i flere og flere virksomheder. Det er afgørende, at medarbejderne bruger mest mulig tid hos kunden, og mindst mulig tid på kørslen.

Med Safefleet flådestyring kan medarbejdere selv analysere deres kørsel, og vurdere hvorhenne der kan effektiviseres.

Tyverisikring
I takt med at antallet af bl.a. entreprenørmaskiner stiger i Danmark, gør antallet af tyverier det ligeledes. Med montering af en skjult GPS tracker fra Safetrack har du taget et vigtigt skridt mod sikring af dit udstyr.

GPS sporing er ingen garanti for, at dit udstyr ikke bliver stjålet. Den giver dig derimod gode chancer for at følge og genfinde det, såfremt uheldet skulle ske.

Få fuldt overblik over kilometer/driftstimer på flåden
Når du har Safetrack's flådestyringssystem, kan du til enhver tid trække kørselsrapporter på dine køretøjer. Det giver et overblik over både kørsel og kilometerforbrug i den forgangne periode, og der kan naturligvis trækkes en tilsvarende driftsrapport for dine maskiner.

En rapport kan med få klik skemalægges, så du modtager den automatisk - eksempelvis hver mandag morgen.

Automatisk indkaldelse til service/syn
Safefleet systemet gør det nemt for dig at planlægge service og syn for dine køretøjer. Du skal blot angive kilometer-stand for næste service (timetal for maskiner), og Safefleet vil derefter give den serviceansvarlige besked i god tid via e-mail inden næste service.

På denne måde overholder du de tekniske såvel som lovmæssige forpligtelser.

Safefleet kræver ingen installation af software
Kontakt Hillerød Motor Co. tlf. 4826 1515 for et tilbud på montering af Safetrack til din bil eller flåde.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Hillerød Motor Co. A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Hillerød Motor Co. A/S