Vinterdæk til din varebil - Ford værksted i Hillerød

Det handler om at have de rigtige sko på til årstiden… også på bilen!

Alt for mange ulykker med varebiler om vinteren, skyldes en blanding af for høj fart og forkert dækvalg, samtidig med at førerne af varebiler ofte kører en varevogn som om det var en personbil.

En varebil har et højt tyngdepunkt og er ofte enten let bagtil fordi den er halvtom eller den er tungt lastet eller direkte forkert lastet. Dette betyder, at den slet ikke har samme bremseevne eller manøvredygtighed på glatte veje som en personbil. Derfor er et korrekt dækvalg til årstiden endnu vigtigere for en varevogn, end en personbil.

Føreren af varebiler har behov for altid at kunne komme sikkert og rettidigt frem til deres kunder. At spare på dækkene kan være en dårlig og dyr løsning. Bilen er et værktøj, et driftsapparat og skulle man være uheldig på en glat vej at køre af vejen og ende i en grøft, vil 1-2 timers stilstand koster mere end det koster at have investeret i fire nye vinterdæk.

Vi anbefaler derfor, at man har to sæt hjul til sin bil og skifter dæk to gange om året.


Vi tilbyder DækHotel og hjulskift her på værkstedet og som kunde hos Hillerød Motor Co., vil vi som en kundeservice hvert år i god tid, hvis dine dæk trænger til udskiftning, kontakte dig med en dialog omkring dine dæk og en dæktilstandsvurdering, Vi har hele året - altid rigtig gode tilbud – på både sommerdæk og vinterdæk.

Kontakt os for at høre mereBestil tid til hjulskifte her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Hillerød Motor Co. A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Hillerød Motor Co. A/S