Har du fået et stenslag? Brug for ny forrude?

Glasskade

Har du fået en skade på din forrude? Hos dit lokale autoriserede Ford værksted i Hillerød fikser vi hurtigt og nemt din forrude, når du har fået et stenslag. 

Kontakt os Find os her Ring med det samme: 48 26 15 15


NY FORRUDE

Oplever du et uheld med en glasskade fx på bilens forrude som kræver reparation eller udskiftning, er vort autoriserede karosseriværksted og pladeværksted dit bedste valg for en korrekt udført reparation. Når alt kommer til alt, har vi know-how, værktøjet, faciliteterne og mere end 102 års erfaring i skadesreparationer. Som autoriseret karosseriværksted, er vores teknikere løbende uddannet til at løse opgaven rigtig første gang og samtidig vil reparationen blive udført indendørs i varme lokaler for at rudens lim kan nå at tørre, hvilket betyder en bedre kvalitet i det udførte arbejde. Alle medgåede reservedele opfylder alle EU-strenge normer for kvalitet, levering og sikkerhed.


STENSLAGSREPARATION

Har bilen fået en skade på forruden og vi vurdere at det kun er et stenslag i forruden som med fordel blot kan repareres, så kan vi tilbyde en stenslagsreparation som er billigere og hurtigere at ordne og som i mange tilfælde bagefter næsten ikke kan ses. Skulle ruden uheldigvis være revnet for meget, så kan vi udskifte bilens forrude hurtigt og effektivt med en ny forrude. Glasskader skal du som kunde ikke forsikringsanmelde fordi, det tager vi os af. Vi gør det samtidig nemt for dig som kunde ved at vi håndterer alt det administrative som papirarbejde og kontakt til forsikringsselskabet. Alle rudereparationer vil hovedsageligt være ordnet på en arbejdsdag for at rudens lim kan nå at tørre.


Kontakt dit lokale værksted i Hillerød

Når skaden er sket og du har fået et stenslag i din rude er du og din bil bedst stillet ved at skifte forrude så hurtigt som muligt så skaden ikke bliver større. Kontakt dit lokale autoriserede værksted i Hillerød så skifter vi hurtigt og nemt din rude ved stenslag. Har bilen fået en skade, så kom gerne forbi til en kort vurdering, hvor vi efterfølgende evt. kan aftale det videre forløb.Hillerød Motor Co. A/S

Stockflet Jørgensen Automobiler

Slangerupgade 58 

3400 Hillerød

Tlf: 48 26 15 15

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Hillerød Motor Co. A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Hillerød Motor Co. A/S