Maling, lak og karosserireparationer

Du kan frit vælge dit eget værksted.

Hvis din bil får en skade

Hvis uheldet skulle ske, og din bil får en skade, er det altid dig som forsikringstager som kan bestemme hvor reparationen af din bil skal udføres. Som bilejer, vil dit eget valg af værksted altid være det bedste valg.

Vi har en lånebil klar, vi varetager alt papirarbejdet, hjælper med skadesanmeldelsen og kontakter dit forsikringsselskab for skadesopgørelse. Vi har prøvet det mange gange før og det vil gøre det nemmest for dig. Slip for unødvendige bekymringer - ring straks på tlf. 4826 1515 og spørg efter Kundemodtagelsen. Allerede ved dit første opkald vil du være i trygge hænder, hvis uheldet er ude.

Maling og lak

Fords originale farvekvalitet sikrer suveræne reparationsresultater. Ved at reparere mindre lakskader, såsom f.eks. stenslag, forsegles skaden og mulige rustdannelser kan undgås.


Reparation af buler

Vi klarer nemt og smertefrit større og mindre buler i din bil. Du får altid den bedste service til konkurrencedygtige priser. Giv os et kald og vi vil give dig et estimat af omkostningerne ved reparationen. Vi stræber efter at få din bil tilbage på vejen igen hurtigst muligt.

Forrude, glas - stenslagsreparationer

Ny forrude eller bare et stenslag - hvad skal det være? Bilens forrude samt bilens øvrige ruder indgår alle som en korrekt monteret reservedel på en bil som en del af bilens øvrige sikkerhedsudstyr. Derfor er det vigtigt, at sikkerhedsrelaterede reparationer, som det at skifte ruder eller reparere et stenslag, varetages af erfarene og veluddannede fagfolk med sans for kvalitet. Det kan vi med over 100 års erfaring forsikre dig med.Bestil tid hos vores karosseriværksted her.

Vælg selv hvor din bil skal repareres.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Hillerød Motor Co. A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Hillerød Motor Co. A/S